Menu

MADEN:
I sommerhalvåret er Kammerateriet også en tapasbar. Vi leverer en lækker, let tapasanretning til den lette sult eller en snack for to:

Chorizo Tradicional – Skiver af klassisk spansk svinekødspølse
Jamon Serrano – Skiver af spansk serrano-skinke
Machego – 12-månederslagret spansk fåremælksost
Rød Prima Donna – 12-månederslagret ost af komælk
Pesto Alla Genovese – Rød og grøn italiensk pesto
Aioli – Spanskinspireret hvidløgscreme
Tilbehør – Cherrytomater, saltmandler, grønne oliven, kapersbær, soltørrede tomater. Stenovnsbagt flûte.

Vi tager meget gerne imod reservationer på 70 50 57 00 eller post@kammerateriet.com

I vinterhalvåret har vi mad så ofte, arrangementer i huset indbyder til det. Ofte forud for en koncert eller anden begivenhed. Vi annoncerer menuen på de enkelte events her på siden og på Facebooksiden

ØL OG VIN:
Vi har god rødvin samt kølig hvidvin og rosévin.

Vi tilbyder et bredt udvalg af øl. Fra fadølshanerne kan du få Odense Pilsner, Odense Classic, Odense 1859, Royal Økologisk, Schiøtz Gylden IPA, Murphy’s Stout, Newcastle Brown Ale og Edelweiss Dunkel. På flaske finder du blandt andet Heineken, SOL, Desperados, Blå Thor, Royal Økologisk Classic, Royal Free, lys Edelweiss, Thurø Ø-bryg, de populære Lottrup og Schiøtz specialøl, og mange flere.

Vi har et kæmpe udvalg af lækre, frisklavede drinks og cocktails. Og så er vi særligt glade for brasilianernes nationaldrink Caipirinha (som minder om mojitos, bare uden de forbandede blade!). Vi har desuden et udvalg af special-gin, blandt andet fra Mosgaard, som har hjemme i Oure.

Vi serverer alle former for kaffe af den høje Nespresso-kvalitet der kendes fra D’Angleterre, Geranium og den slags steder. Og vi tøver ikke med at tilsætte whisky, cognac eller tequila efter ønske.

Der sker altid noget på Kammerateriet