Menu

SVENDBORG STREETFOOD:

I hele juni, juli og august besøger stribevis af lækre foodtrucks Svendborg Havn og byder på spændende sager. Og der kommer nye foodtrucks hver uge!

Du kan nyde maden på streetfood-torvet, på strandbaren eller indenfor på Kammerateriet – så regnvejr er ingen undskyldning. Åbent til både frokost og aften…

I vinterhalvåret har vi mad så ofte, arrangementer i huset indbyder til det. Ofte forud for en koncert eller anden begivenhed. Vi annoncerer menuen på de enkelte events her på siden og på Facebooksiden

ØL OG VIN:
Vi har god rødvin samt kølig hvidvin, rosévin, bobler og champagne.

Vi tilbyder et bredt udvalg af øl. Fra fadølshanerne kan du blandt andet få Odense Pilsner, Odense Classic, Odense 1859, Murphy’s Stout, Newcastle Brown Ale og Citra Witbier. På flaske finder du blandt andet Heineken, SOL, Blå Thor, Royal Økologisk Classic, Royal Free, lys Edelweiss, Thurø Ø-bryg, de populære Lottrup, Kissmeyer, Schiøtz  og Anarkist specialøl – og mange flere.

Vi har et kæmpe udvalg af lækre, frisklavede drinks og cocktails. Og så er vi særligt glade for brasilianernes nationaldrink Caipirinha (som minder om mojitos, bare uden de forbandede blade!). Vi har desuden et stort udvalg af vores Lux Gin og Tonic, med gin fra blandt andet Njord, Hendrick’s, Tanqueray, Vor, Silent Pool og Thorn – find resten af udvalget i baren.

Vi serverer alle former for kaffe af den høje Nespresso-kvalitet der kendes fra D’Angleterre, Geranium og den slags steder. Og vi tøver ikke med at tilsætte whisky, cognac eller tequila efter ønske.

Der sker altid noget på Kammerateriet