Hold din fest hos os:

Få en pris på to minutter!

Her kan du designe din fest, møde eller virsomhedsarrangement. Det tager kun to minutter at bestille et præcist overslag. Ærligt og nemt! Vi fester på – Kammerateriet – Bogholderiet – Værftshallen – VenBar – Skarø Vestergaard Rul ned og fortæl om din fest…
Festlokalet Bogholderiet
Hvor skal dit arrangment holdes?
Her giver vi dig nogle forskellige standardløsninger. Alting kan tilpasses, men valgmulighederne kan give et indtryk af muligheder og priser. Prisen vises nederst som et overslag. Sæson, antal og forplejning kan påvirke den endelige pris.

Husk at klikke på Send nederst på siden.
Antal og forplejning
Her kan vælge blandt forskellige forslag til mad og drikke. Nederst beder vi dig oplyse et forventet antal gæster.

Hverken antal eller tilvalg er bindende, men kan give dig et indtryk af muligheder og priser.
Aktiviteter, underholdning og udstyr
Her kan du vælge imellem forskellige muligheder for underholdning og aktiviteter. Priserne skal ses som eksempler og afhænger af konkrete ønsker. Vi kan som udgangspunkt løse alt. Fra irsk troubadur til Dizzy! Spørg os endelig om mulighederne.
Hvad og hvornår?
Her beder vi dig fortælle, hvornår dit arrangement skal holdes. Du må også gerne fortælle os, hvilken type arrangement, du skal holde. Så kan vi lettere komme med forslag.
Hvem skal vi kontakte
Fortæl os, hvem du er, og hvordan vi skal kontakte dig.

Husk at trykke SEND herunder, så kontakter vi dig for en helt uforpligtende snak om mulighederne. Du bestiller ikke noget og forpligter dig ikke til noget ved at sende.

Vi tilføjer dig ikke til nogen mailister eller andet og benytter udelukkende oplysningerne til at kontakte dig én gang for at give dig et tilbud på festen her.

 

Total 0.
Husk at trykke SEND, så sender vi overslaget og kontakter dig hurtigst muligt. Trykker du ikke SEND, modtager vi ikke din henvendelse.