Corona-forholdsregler

Opdateret oktober 2020


PÅ KAMMERATERIET
For tiden skal Kammerateriet lukke klokken 22.00. Der skal være to kvadratmeter pr. gæst, hvilket betyder, at vi må være 75 gæster på Kammerateriet. Du skal bære mundbind når du går og står. Ophold skal altovervejende være siddende. Der må ikke danses, så vi har sat borde og stole på dansegulvet.

KOMMENDE ARRANGEMENTER
Vi planlægger arrangementer efter de regler, vi kender til. Hvis der ikke er annonceret restriktioner for det tidspunkt, arrangementet skal afholdes, tager vi de bedt mulige forholdsregler i planlægning. Efterhånden som vi kender forholdene, kan det blive nødvendigt at tilpasse arrangementerne. Måske skal der opdeles i sektioner, eller vi skal lægge nye planer for, hvordan man kan sidde. Måske skal et ståarrangement laves os til flere siddearrangementer.

Hvis restriktioner forhindrer os i at afholde et arrangement som planlagt, forsøger vi at give det en ny form. Alternativt en ny dato. Hvis det ikke giver mening, aflyser vi og refunderer den fulde billetpris til dig senest på arrangementsdatoen.