OPDATERING OM CORONA-ADVARSEL

Kære venner.
Corona-krisen sætter sit tydelige præg på landet i denne tid. For Kammerateriet betyder det, at vi holder lukket indtil videre. Samtidig får en række arrangementer nye datoer.

OBS: Da vi ikke kender situationen og tidspunkt for åbning, må I desværre forventer flere ændringer for perioden juni, juli og august. I øjeblikket glæder følgende:

FOLKEKLUBBEN udskydes til 2. oktober
TOM DONOVAN udskydes til 10. september
PLIGTEN KALDER. 21. marts udskydes til 4. juni. 28. marts til 5. juni
BOBLESMAGNING udskydes til 5. juni
PLIGTEN KALDER 21. marts udskydes til 4. juni. 28. marts til 5. juni.
SVENDBORG ØLFESTIVAL udskydes til 10-11. oktober
ØSTKYST HUSTLERS udskydes til 23. oktober
SVENDBORG TARTELETFESTIVAL udskydes til 29. august.

Din billet gælder automatisk til den nye dato og du behøver ikke foretage dig yderligere. Jfr. salgsbetingelserne (www.billet.dk/info/terms) og nuværende force majeure-situation, kan vi ikke tilbyde refundering af billetterne. Der er om kort tid en autoriseret billet-børs på vej, hvor billetter kan udbydes sikkert.

Vi håber på jeres forståelse i en meget svær tid.

Vi er klar til at besvares spørgsmål og beder jer skrive til hej@kammerateriet.com. Det er svært at holde et sikkert overblik over alle messenger- og kommentartråde. 🙂

Vil du hjælpe os i en svær tid?

Der er ikke nogen grund til at skjule, at det er svært for mange i denne tid. Det er det også for os. Hvis du har lyst til at give os en hjælpende hånd, kan du overveje at investere i et gavekort. Det finder du her.

Vi glæder os meget til at se jer ude på den anden side. Pas godt på jer selv og hinanden så længe.

Bedste hilsner
Rune og Lasse
Kammerateriet